madziorka - komentarze |
heheh ale debil ze mnie przeciesz data jest na gorze hahahahHAHAHAHAHAH! ale down ze mnie!! tak wogole to siemka dzis nic sie nie dzialo ale za to wczoraj heheh champion zlamal reke wspolczucia .. ale wiecie jak ja mialam zlamana reke i mialam gips ffffffffffffffajnie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
26.04.2005 :: 20:30 :: awt158.neoplus.adsl.tpnet.pl smerfetka1993 wiesz co ja co powiem tylko tyle: jesi ci sie moj szablon nie podoba to masz pecha i nie jestem taka temoa aby nie wiedziec, ze mozna tutaj wpisac kot html , ale ja wole takie szablo9ny niz sie ciapkac z innymi wiec kazdy ma swoje zdanie i nie mow mi ze moge skasowac swojego bloga , bo tego nie zrobie, a ty oprocz tego ze masz dlugie notki i beznadziejny pierwszy lepszy szablon nie masz nic ciekawego..... ;]![]() |
26.04.2005 :: 19:48 :: aik12.neoplus.adsl.tpnet.pl Izunia siemka madzia!! siupel blogasek![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |